6. Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluşan Yazar Alişan Kapaklıkaya, “En güzel nasihat örnek olmaktır. Biz çocuklarımıza şunu yapma demek yerine örnek olmalıyız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 6. Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu’nun en büyük kitap fuarında sevenleriyle bir araya gelen Alişan Kapaklıkaya, ilk olarak kitaplarını imzaladı. Kapaklıkaya’ya yoğun ilgi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta da devam etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan’ın da hazır bulunduğu programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

Yazar Kapaklıkaya gerçekleştirdiği konferansta çocukların mutlu olabilmesinin yolunun ailenin mutlu olmasından geçtiğini ifade etti. Kapaklıkaya, “Biz ebeveynler, çocuklarımıza şunu yapma, bunu yapma demek yerine, kendi davranışlarımızla örnek olmalıyız. Evde eşimize saygılı bir şekilde davranırsak, çocuklarımız saygı ve sevgiyi öğrenir. Ama tam tersi davranırsak çocuklarımızın davranışları da hırçın olur. En güzel nasihat, en güzel eğitim, örnek olmakla olur. Biz çocuklarımızın nasıl yetişmesini istiyorsak, kendimiz de o şekilde davranmak zorundayız” dedi.Kapaklıkaya, etkinliğin ardından katılımcılar tarafından kendisin yöneltilen soruları da yanıtladı.