Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), geçen sezon prömiyerini gerçekleştirdiği üç farklı bale eserinden oluşan "Üç Renk" (İç-İn, Arada, Danzon) balesini sahneleyecek.

ANTDOB, geçen sezon prömiyeri gerçekleştirilen ve üç farklı baleden oluşan eser, 17 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de tekrar sahneleyecek. Dans performansında, dansçıların gerçek hayatları ile dans esnasındaki iç dünyalarını yansıtan balede, libretto ve video tasarımı Çiğdem İnan, dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Gürcan Kubilay ve Berk Sarıbay, ışık tasarımı ise Fuat Gök imzasını taşıyor.

İç-İn’de Esra Taner, Burak Özbek, Derya Tokgöz, Tolga Burçak, Burcu Bodur, Melda Özkan, Aslı Çiftçioğlu, Sinem Ertan, Bader Çakan, Seda Manaz, Sevgim Aksoy, Elif Burçe Çaltekin ve Bengü Altunkaş sahne alacak.

Maurice Ravel’in müziği ve Deniz Özaydın’ın libretto ve koreografisiyle sahneye konulacak Arada ise iki bölümden oluşuyor ve beş erkek ile bir kadın dansçı rol alıyor. Kadın-erkek ilişkilerini çağdaş bale yaklaşımıyla ele alan özgün eserin, dekor-kostüm tasarımını Gürcan Kubilay, ışık tasarımını Fuat Gök üstleniyor.

Arturo Marquez’in müziği ve Armağan Davran ile Volkan Ersoy’un koreografisi ile sahnelenecek Danzon balesini de İbrahim Yazıcı yönetecek.