İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler tarafından trafikte duyarlılığı artırmak amacıyla hazırlanan ''Bekleyenin Var'' adlı tiyatro oyunu, Ali Emiri Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Etkinliğe İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, eşi Gülhan Altınok, Türkiye Süryani Katolik Patrik Vekili Yusuf Sağ, Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Özgür Ozan'ın arasında bulunduğu tiyatro oyuncuları, polis aileleri katıldı.
Kokteylin ardından katılımcılar, oyunu izlemek üzere salona geçti. "Bekleyenin Var" oyununu ilk kez sahnelediklerini belirten ekip şefi Nuray Topak, terörden daha fazla can kaybına sebep olan trafik kazalarına dikkat çekip, çocukları ve ebeveynlerini bilinçlendirmek amacıyla bu oyunu hazırladıklarını söyledi. Sahneledikleri 3 farklı oyunla 100 binin üzerinde izleyiciye ulaştıklarını aktaran Topak, polislik mesleğini seçmeden önce de tiyatro ile ilgilenen kişilerden oluşan kadrolarının bu işi severek yaptıklarını dile getirdi.

Oyun sonrası Arka Sokaklar oyuncularına büyük ilgi gösteren izleyiciler, oyuncularla ayak üstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.