27 Mart’ta vizyona giren ‘Güvercin Uçuverdi’ filminin galası Gaziantep M1 Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Film öncesi sinemaseverlerle buluşan ünlü komedyen Atalay Demirci, "Sinemayı sevdik, inşallah devamı gelir. Beyaz perdede olmak çocukluk hayalimdi, Allah da kavuşturdu. Allah, kavuşturmayacağı hayali kuluna kurdurmazmış. Çok şükür kavuştuk, inşallah yolumuz açık olur." dedi.

Royal Halı, ünlü komedyen Atalay Demirci’nin başrollerinde oynadığı Güvercin Uçuverdi filmine sponsor olarak, filmin başrol oyuncularını Gaziantepli sinemaseverlerle buluşturdu. Filmin İstanbul ve Ankara’nın ardından Gaziantep’te düzenlenen üçüncü galasına başrol oyuncuları Atalay Demirci’nin yanı sıra Tuvana Türkay ve Gökhan Yıkılkan ve filmin yönetmenleri Onur Koçal ile Selami Genli ve Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu katıldı. Gaziantep’te filme olan yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Atalay Demirci, "Filmimizin üçüncü galasını yapıyoruz. İlkini İstanbul’da, ikincisini Ankara’da, üçüncüsünü ise Gaziantep’te yapıyoruz. Gaziantep halkına da bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim için keyifli bir izleme olacak. Gaziantep halkıyla bizi buluşturdukları için Royal Halı’ya teşekkür ederiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

'BEYAZ PERDE ÇOCUKLUK HAYALİMDİ, ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTUM'

İnsanların kendisini sahnede tanıdığını dile getiren Demirci, Güvercin Uçuverdi filmi ile sinema sektörüne de girmiş olduklarını kaydetti. Güzel bir hikayenin sinemaseverleri beklediğini ifade eden Demirci, "Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Aldığımız tepkiler de gayet güzel. İnsanlar eğlendiklerini, hoş bir film izlediklerini söylüyorlar. Ailece izlenebilecek bir film, gidişattan da memnunum. Sinemayı sevdik, inşallah devamı gelir. Beyaz perdede olmak çocukluk hayalimdi, Allah da kavuşturdu. Allah, kavuşturmayacağı hayali kuluna kurdurmazmış. Çok şükür kavuştuk, inşallah yolumuz açık olur." dedi.

Tuvana Türkay ise "Çok samimi, sıcak bir film yapmaya çalıştık. Umarım herkes beğenir. Artık taktir Gaziantep izleyicisinde." açıklamalarına yer verdi. Çok keyifli bir işi yaptıklarını söyleyen Gökhan Yıkılkan da herkesin eğleneceği bir film ortaya koyduklarını kaydetti.

Açıklamaların ardından sinema salonlarını gezen filmin başrol oyuncuları, sinemaseverlerle buluştu. Atalay Demirci ve diğer oyuncular seyircilerle özçekim yaparak, filmi izledi.