'Kardeş Payı' dizisinin senaristi ve 'Mahalleden Arkadaşlar' kitabının yazarı Selçuk Aydemir, İzmir Tüyap Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya geldi.

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Çalgı Çengi gibi film ve dizilerin senaristi, yönetmeni Selçuk Aydemir, İzmir Tüyap Kitap Fuarı’nda Mahalleden Arkadaşlar kitabını imzaladı. İnkılap Kitabevi tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliğe Mahalleden Arkadaşlar kitabının yazarı Aydemir’i yalnız bırakmayan sevenleri uzun kuyruklar oluşturdu. Kitabından ve dizilerinden takip ettiklerini söyleyen öğrenciler, yazarın imza için geldiğine mutlu olduğunu belirterek, yeni kitabının beklendiğini ifade etti. Mahalleden Arkadaşlar’ın telif geliri Koruncuk (Korunmaya Muhtaç Çocuklar) Vakfı'na bağışlanıyor.

SELÇUK AYDEMİR

1982 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden uçak mühendisi olarak mezun oldu. Üsküdar’a Giderken, İşler Güçler, Kardeş Payı dizilerinin yanı sıra Çalgı Çengi ve Düğün Dernek filmlerinin de senaristi ve yönetmeni. Mahalleden Arkadaşlar, yazarın yayımlanan ilk kitabı.