Taner Gündöner’in yönettiği, ünlü sanatçılar Engin Hepileri ve Özge Borak’ın rol aldığı Bana Adını Sor adlı filmin galası Park Bosphorus Hotel’de yapıldı.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getiren galada gazeteci-yazar Fehmi Koru, tiyatrocu Müjdat Gezen ve popçu Burak Kut da yer aldı. Basının ilgi odağı ise filmin oyuncuları Engin Hepileri, Özge Borak, Başak Parlak ve Cihat Tamer idi.

Engin Hepileri, film ile ilgili açıklamasında Bana Adını Sor’un yaşanmış bir öyküyü ele aldığını vurguladı. Hepileri, senaryoyu başarılı; dans sahnelerini ve müziği büyüleyici bulduğunu dile getirdi.

2015’i kendi adına olumlu ve başarılı bir dönem olarak yorumlayan Hepileri, “2014 de gayet iyiydi, çektiğim filmler vizyona girdi. Tabii unutmamalıyım Kara Ekmek adlı projemvar, o da iyi devam ediyor ve ilgi görüyor.” dedi.

Bana Adını Sor’un Yönetmeni Taner Gündöner de yapımda aşkın öykülendiğini anlattı. Gündöner, “Bu ölüm ile yaşam döngüsünde yer alan bir aşk öyküsü. Burada sevgi-emek durumu var. Burada ‘sevgiyi veya aşkı besleyen emek midir, yoksa başka şeyler midir’ onu sorguladık.” ifadelerini kullandı.


Gündöner, oyuncuların senaryoyu beğendiğine ve rollerinin hakkını verdiğine işaret etti. Engin Hepileri’yi Ediz Hun, Özge Borak’ı Türkan Şoray, Başak Parlak’ı Filiz Akın, Cihat Tamer’i Hulusi Kentmen olarak gördüğünü belirtti.


Gündöner, ayrıca Bana Adını Sor’un ilgi görmesi ve gişe yapması temennisinde bulundu.

13 Mart’ta vizyona girecek romantik filmin konusu şöyle:

Yasemin ve Hakan yetimhanede büyüyen iki yakın arkadaştır. Hayat, bu ikiliyi bir birine bağlar. Yasemin Hakan‘a için için aşıktır ve duyguları tek taraflıdır. Sonra hayatlarına umulmadık bir anda Merve girer. Bu arada kötü hastalık Hakan'ı yakalar. Ve bu üçlü kendini sancılı bir aşk içinde bulur.