Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, sezonun bol kahkahalı filmi 'Bana Masal Anlatma'nın özel gösterimi Adana’da yapıldı.

Büyük ilgi gören gösterime filmin senaristi ve yönetmeni Burak Aksak, başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Fatih Artman ile filmde rol alan Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Berat Yenilmez, Çağlar Ertuğrul ve Tarık Ünlüoğlu da katıldı. Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sinemaları’ndaki özel gösterimden saatler önce, film ekibi için oluşturulan platformun çevresinde bekleyen sinemaseverlerin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Hayranlarının alkış yağmuru ile platforma çıkan film ekibi, halkı selamlayarak gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

Özel gösterim öncesinde kısa bir konuşma yapan senarist ve yönetmen Burak Aksak, “Filmde sokağa dair şeyler var aslında. İnsanlara dokunmak istedik. Mahalle kültürünü de hissettirmek istedik. Adana seyircisinin ilgisi de muhteşem. Seyirci anlamında değerlendirdiğimizde Adana’da daha bilinçli bir kitleyle karşılaşıyoruz.” dedi. Film oyuncularından Tarık Ünlüoğlu ise 'Bana Masal Anlatma'nın Türkiye’deki şu ana kadar çekilmiş en iyi komedi filmi olduğunu savundu.

Filmin özel gösterimi öncesinde yoğun ilgi ile karşılaşan 'Bana Masal Anlatma' ekibi, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdikleri coşkulu buluşmanın ardından, Avşar Sineması’nda filmin gösterildiği salona geçen oyuncular, yaklaşık 2 saat süren filmi Adanalı sinemaseverlerle birlikte izlediler.