Geçmişte en büyük hayalinin tiyatrocu olmak olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a Adana Tiyatro Derneği'nden tiyatro oyununda oynama teklifi geldi.

Adana Tiyatro Derneği üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti. Dernek başkanı ve aynı zamanda Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Tamer Gözüdeli tiyatro gününde düzenleyecekleri etkinliklere Başkan Karalar'ı davet ederken sanata ve sanatçıya verdiği destek ve önemden ötürü teşekkür etti.
Özellikle ortaokul yıllarında en büyük hayalinin tiyatrocu olmak olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, o günkü şartlarda tiyatrocu olamadığını ancak çok güzel taklit yaptığının söyledi. Başkan Karalar, "Tüm arkadaşlarım Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyorum. Çocukken özellikle ortaokul yıllarında tiyatrocu olmayı çok istiyordum. Sonra o heves kayboldu. Zamanla Süleyman Demirel taklidi, Necmettin Erbakan taklidi yaptım. O günkü şartlar ve imkanlar doğrultunda olamadık." ifadelerini kullandı.
Başkan Karalar'ın bu sözleri üzerine Dernek Başkanı Tamer Gözüdeli, Karalar'a bir tiyatro oyununda oynama teklifinde bulundu. Başkan Karalar ise bu teklife son derece sıcak baktı.