8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aktif Eğitim-Sen Erzincan Kadın Kolları tarafından ‘ebru’ etkinliği düzenlendi. Ebru sanatçısı Salih Ülker tarafından öğretmenler bilgilendirildi ve daha sonra ebru çalışması yapıldı.

Aktif Eğitim-Sen Erzincan Kadın kolları Başkanı Nilgün Ülker’in organizasyonuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sendikaya üye bayanlara yönelik etkinlik düzenlendi. Ebru sanatçısı Salih Ülker ebru sanatı hakkında öğretmenleri bilgilendirerek, her öğretmenin kendi ebrusunu yapması için yardımcı oldu. Mutlu ortamın ve öğretmen hanımların pozitif enerjisinin yapılan ebrulara yansıdığını dile getiren Salih Ülker, ebru sanatının insan psikolojisine olumlu etki yaptığını ve ruhu dinlendirdiğini söyledi.

Aktif Eğitim-Sen Kadın Kolları Başkanı Nilgün Ülker ise çok güzel bir gün geçirdiklerini dile getirerek, bayan öğretmenlerin mutluluklarının gözlerinden okunduğunu belirtti. Öğretmenlerle birlikte pasta kesen Kadın Kolları Başkanı Nilgün Ülker, düzenlemiş oldukları etkinlikle bayan öğretmenlere huzurlu ve farklı bir gün geçirmelerini hedeflediklerini söyledi.