Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 10 yıllık hizmetlerini bastırılan kitapla kamoyuna tanıttı.

Poyraz, belediye toplantı salonunda düzenlediği basın açıklamasında, kültür sanat, spor, park ve bahçe, sosyal belediyecilik, alt yapı, üst yapı ve ulaşım hizmetlerinin yer aldığı 10 yıllık hizmet kitabını tanıttı.

Hazırlanan kitapla yapılan hizmetlerin kayıp altına alındığını dile getiren Poyraz, şunları kaydetti: "2002 yılından bu yana tüm hizmetler kayıt altına alınsın istedim. Çünkü kayıt altına alınmayan şeyler zaman içerisinde unutuluyor. Arkadaşlarımız tarafından 10 yılda yapılan tüm hizmetlerimiz kitap haline getirildi. İnsana yapılan yatırım hem bu dünyada hem de ahirette karşılıksız kalmaz. Makamlar gelip geçiçidir. Eğer belediye başkanları dönemlerinde büyük bir eser yapmışlarsa onunla anılırlar."

Kitabın tanıtımında rastgele bir sayfayı açan Poyraz, karşısına çıkan cami temizliği bölümünü ilişkin de "Geçmişte camileri müezzinler temizlerdi. Onların görevi cami temizlemek değil. Bizler kurduğumuz özel bir ekiple her gün 6 caminin tüm temizliğini yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Belediye Başkan yardımcıları Cevdek Kabakçı, Mustafa Uzunlar, Hasan Kara ile Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan katıldı.