Yozgat Bilal Şahin Külliyesi'nde semazen eşliğinde ilahi sanatçısı Cemal Kuru'nun verdiği konser, dinleyenleri duygu dolu anlar yaşattı.

Vatandaşlar, teravih namazı sonrasında külliyede kendilerine ikram edilen lokum, bisküvi ve çayla sahur vaktine kadar sohbet etme imkanı buluyor. Her gün farklı etkinliklerin düzenlediği külliyede bu kez hayırsever iş adamı Bilal Şahin sponsorluğunda Yozgat'a gelen ilahi sanatçısı Cemal Kuru sahne aldı. Sanatçı Cemal Kuru,
Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından semazenler eşliğinde ilahiler seslendirdi. Vatandaşlar cep telefonları ile konser anını kaydetmeye çalıştı.

Hakan Yıldız isimli vatandaş, düzenlenen Ramazan etkinliklerinden dolayı hayırsever iş adamı Bilal Şahin'e teşekkür etti. Yıldız, "Manevi bir iklimde Ramazan ayını dolu dolu yaşıyoruz. Bilal Şahin Külliyesi'nde Ramazan gelenekleri gerçekten çok güzel yaşatılıyor. Teravih namazımızı kıldıktan sonra, külliyenin diğer bölümünde arkadaş ve dostlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Çeşitli ikramlar yapılıyor. Bunun yanında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bugün semazenler eşliğinde ilahi sanatçısı Cemal Kuru birbirinden güzel ve çok sevdiğimiz ilahileri seslendirdi. Cemal Kuru Bey'e ve kendisini Yozgat'a getiren Bilal Şahin Bey'e çok teşekkür ediyorum. Çok güzel vakit geçirdik." dedi.

Bilal Şahin Külliyesi'nde Ramazan ayını çok güzel yaşadıklarını anlatan Ayşe Karataş ise şunları söyledi: "Teravih namazını kılmaya her gün külliyeye geliyoruz. Caminin alt katının bayanlara ayrılması gerçekten bizler için çok iyi oldu. Rahat bir şekilde namazımızı kılıyoruz. Namazdan sonra ise çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bugün Cemal Kuru Bey'den çok güzel ilahiler dinledik. Çok güzel vakit geçirdik. Kendisine ve bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum."

Hayırsever işadamı Bilal Şahin, Ramazan geleneklerini Bilal Şahin Külliyesi'nde yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin, "Ramazan ayının manevi havasına uygun bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Ramazan dolayısıyla çeşitli etkinler düzenliyoruz. Bunlardan biri de bu akşam düzenlediğimiz ilahi konseriydi. İlahi sanatçısı Cemal Kuru Bey semazenler eşliğinde çok güzel ilahiler okudu. Cemal Kuru Bey iki gün süreyle külliyede ilahi konseri verecek. Bizi kırmayıp geldiği için kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.