Nazilli Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan ‘Bilgi Baykuş’ isimli tiyatro oyunu 19 Ocak Cuma günü saat 14.00’de belediye tiyatro salonunda gösterime girecek.

Nazilli Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan Bilge Baykuş adlı çocuk oyunu 19 Ocak Cuma günü seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

2010 yılında kurulan Nazilli Belediyesi Tiyatro Grubu’nun karma 8 üyesi tarafından oyunu hazırladıklarını belirten Emekli Öğretmen Mukaddes Yüksel, “Çalışmalarımız yaklaşık 2 ay sürdü. Tiyatromuzun 3 grubu var. Bilge Baykuş oyuncularını üç grubun üyelerinden karma olarak seçtik. Öğrencilere karne hediyesi olarak hazırladık. Bizim için keyifli bir çalışma oldu. Tiyatromuza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a, Kültür ve Sosyal işler Müdürümüz Fatih Demir’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nazilli Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini ve bundan sonra da verilen desteğin devam edeceğini vurgulayan Başkan Alıcık, tüm Nazilli halkını 19 Ocak Cuma günü üç seans olarak saat 14.00, 15.00 ve 16.00’da oynanacak Bilge Baykuş tiyatro oyununa davet etti.