Genel Müdür Çetin, "Hedefimiz olabildiğince çok sergi gerçekleştirmek ve halkımıza bu sergileri ücretsiz ziyaret edebilme fırsatı sunmak" dedi

Güneş Sigorta Sanat Galerisi, 2014 yılının ilk sergisinde Kafkasya Adigey Cumhuriyeti sanatçılarının eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor. Açılışı dün gerçekleştirilen ve Kafkasya Adigey Cumhuriyeti sanatçılarının eserlerinden oluşan "Karma Resim ve Oyma İşleri Sergisi"nde, Kafkasya'nın derin mitolojik dünyasına yönelik temalar ele alınıyor.

Sergi açılışında konuşan ve bugüne kadar birçok önemli sanatçının eserlerini Güneş Sigorta Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturduklarını belirten Serhat Süreyya Çetin, 2014 yılının ilk sergisinde Adigey Cumhuriyeti sanatçılarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, "Hedefimiz olabildiğince çok sergi gerçekleştirmek ve halkımıza bu sergileri ücretsiz ziyaret edebilme fırsatı sunmak" diye konuştu.

Çetin'e bir teşekkür plaketi takdim eden Adigey Cumhuriyeti Ressamlar Derneği Başkanı Ramazan Huvajev ise yedi sanatçının eserlerinden oluşan serginin İstanbullu sanatseverlerle buluşmasından mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Abdullah Bersirov, Aslan Kuanov, Feliks Petuvaş, Kat Teuçej, Nurbiy Lovpaçe, Ramazan Huajev ve Sultan Umarov'un katılımı ile gerçekleştirilen sergi, 10 Nisan Perşembe gününe kadar, Pazar hariç her gün 10.00 ”“ 18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.