Çukurova Kalkınma Ajansı, Çukurova’nın Renkleri adıyla ulusal çapta bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık yarışma için son başvuru 30 Kasım 2014 tarihi olarak belirlendi.

Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, yarışmanın temel hedeflerini; “Çukurova’nın güzelliklerini ve burada gerçekleştirilen çeşitli aktiviteleri anlatan fotoğrafların katılacağı yarışma ile ilgili temel hedefimiz Adana ve Mersin’in içinde bulunduğu Çukurova’nın, turizmin her çeşidine hitap eden, zengin bir tarihi geçmişe sahip; özgün kültürel değerleri bulunduran; eşsiz ve güzel bir doğası bulunan; her yönüyle güzel, ilgi çekici, canlı bir bölge imajını güçlendirmek ve kayıt altına almaktır." şeklinde açıkladı.

Katılımın ücretsiz olacağı fotoğraf yarışması ulusal çapta amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olacak. Ayrıca dereceye giren fotoğraflar Adana ve Mersin’de sergilenerek, fotoğrafseverlerin beğenisine sunulacak.
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından onaylanan yarışmaya katılmak için http://www.tfsfonayliyarismalar.org adresine fotoğrafların girilmesi yeterli olduğu bildirildi.