Dicle Elektrik tarafından ‘Bir Kitap da Senden Olsun’ adıyla başlatılan kitap toplama kampanyası büyük ilgi görüyor. Kampanya kapsamında 2 bin kitap toplandı.
Toplanan kitaplarla Siverek'te Kütüphane Haftası’nda bir kütüphane kurulacak.

Dicle Elektrik, özelleşme sonrasında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlattığı kitap toplama kampanyası ilgi görüyor. Siverek ilçesine bağlı Verimli İlköğretim Okulu’nun kütüphaneye ihtiyacı olduğuna dair basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Dicle Elektrik, bu okula kütüphane kurmak için harekete geçti. Okul kütüphanesine konulmak üzere Dicle Elektrik tarafından bir de ‘Bir Kitap da Senden Olsun” isimli proje ile kitap toplama kampanyası başlattı. 25 Şubat’ta başlatılan kampanya kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü. Kampanyada Dicle Elektrik personeli ile vatandaşların katkısı ile toplanan kitap sayısı kısa sürede 2 bini geçti.

Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu ve Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Şükrü Bereket ile birlikte kitap toplama noktalarında incelemeler yaparak, kampanya hakkında ilgililerden bilgi alan DEPSAŞ Genel Müdürü ve Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, kampanyaya destek veren Dicle Elektrik personeli ile vatandaşlara teşekkür etti.

Demirbağ, burada yaptığı açıklamada, Dicle Elektrik ailesi olarak eğitim seviyesinin yükselmesi ve daha kaliteli eğitim verilebilmesi için her zaman öğretmenler ile öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti. Neşet Demirbağ, “ Verimli İlköğretim Okulu’nda bir kütüphane kurma çalışmalarımız devam ediyor. Başlattığımız kampanyaya ilgi çok yüksek oldu. Toplanan kitaplar değerlendirildikten sonra, Verimli İlköğretim Okulu’na ulaştırılacak. Kütüphane Haftası ile birlikte Verimli İlköğretim Okulu yeni kütüphanesine kavuşacak. “ dedi.