Hünkar Hacı Bektaş Veli Vakfı tarafından düzenlenen “Dost Nefesler” konserinde kulakların pası silindi.
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Radyocu Aydın Özkan’ın sunuculuğunu yaptığı programda Oğuz Aksaç, Hüseyin Albayrak, Ali Rıza Albayrak, Zeynep Karababa, Erdal Beyazgül, Kenan Şahbudak, Kamber Nar, Hüsnü İyidoğan, Nuray Zaman ve İlker Çakmak türkü, deyiş ve nefesleriyle büyüledi. Kulakların pasının silindiği konserde konuşma yapan Hünkar Hacı Bektaş Veli Vakfı Başkanı Veliyettin Ulusoy, Yaşar’a teşekkür ederek "Yenimahalle Belediyesi Batıkent Kültür Merkezi içerisinde yer alan Serçeşme Cemevi’ni bizlere tahsis eden ve daima Alevi, Bektaşi vatandaşlara destek olan Başkan Yaşar’a minnettarız. Huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum." dedi ve Yaşar’ı sahneye davet ederek katkılarından dolayı plaket takdim etti.

"NE YAPILIYORSA SİZLER İÇİN"

Ödülünü alarak teşekkürlerini sunan Yaşar, "Bu kültür etkinliğinin hepinize ışık olmasını diliyorum. Yenimahalle’yi seviyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkentini seviyorum. Buraya eğitim, sağlık, kültür, spor, insanlık adına ne yapılıyorsa sizler için yapılıyor ve yapılmaya devam edecek." diye konuştu.