Kendini 15 Mart 2030 Dünya Barışına adayan ve Noter'den "Dünyanın En Akıllı İnsanı" olduğuna dair yazıyı onaylatan yazar Erdal Demirkıran, 19 Ocak 2014 Pazar günü saat 13:00'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Seminerden sonra saat 19:00'da Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sevenleri ile buluşacak.

Bugüne kadar kaleme aldığı 12 farklı kitabıyla geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Demirkıran, 19 Ocak Pazar günü saat 19: 00'da K.Maraş Piazza'da imza günü düzenleyecek. Ünlü yazar, hem kitaplarını imzalayacak hem de mücadelesini verdiği 15 Mart 2030 Dünya Barışıyla ilgili okurlarını aydınlatacak.

"Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım", "Sadece Aptallar 8 Saat Uyur", "Adam Dediğin Benim Gibi Olur', 'Yerim Seni ÖSS", "İflas Etmenin Yolları", "Azrail'in Secde Ettiği Adam", "Kashna Felsefesi", "Bir Türk Dünyaya Bedel İki Türk Lak Lak Eder" ve "Allah'a Borç Veren Adam" adlı kitaplarıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü Yazar, okurlarıyla mini sohbetler de edecek.

ERDAL DEMİRKIRAN KİMDİR ?

1995'te Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında içe kapanık biri olan Demirkıran, bunu aşmak için Kashna felsefesini ortaya koyarak ayrıca programcılık yapıp, yazılar yazdı. Noter'den Dünyanın En Akıllı İnsanı olduğuna dair yazıyı onaylattı. 1995-1997 yılları arasında Radyo Mega'da program ve sahnede stand-up yaptı. Askerlikten sonra bir cam fabrikasında Ticaret Müdürü olarak görev yaptı. Ancak sonra istifa ederek kendisini 15 Mart 2030 Dünya Barışına adayarak seminerler vermeye başladı.