Yazdığı ilk kitabından elde ettiği geliri sokak hayvanlarına bağışlayan Nuray Farin Diner, takipçilerine ikinci bir kitap çıkaracağının müjdesini verdi.

Başarılı yazar Nuray Farin Diner’in geçtiğimiz aylarda yazdığı ‘’Cennetin Havarisi’’ adlı kitabı çıktı. Kısa sürede yüzlerce edebiyatsevere ulaşan kitap, okuyucular tarafından büyük beğeni topladı. Sokak hayvanlarına destek olmak ve onların yaşamını kolaylaştırmayı hedefleyen Diner, kitaptan elde ettiği geliri sokak hayvanları için bağışladı. Çocukluk yıllarından bu yana çok sayıda sokak hayvanının yaşamlarını sürdürebilmesi için temel ihtiyaçlarını karşılayan Diner, onların yaşamını kolaylaştırmanın büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Ayrıca, insanların sokak hayvanları için hassas ve sağ duyulu olması gerektiğini de ifade etti.

Edebiyat sayesinde insanlara hayvan sevgisini aşılayan Diner, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Bizler duyarlı bireyler olarak sokakta yaşayan küçük dostlarımıza sahip çıkmalıyız. Onların yaşadığımız bu dünyanın bir parçası olduğunu ve can taşıdıklarını unutmamamız gerekiyor. Uzun yıllardır sokak hayvanları için birçok projede yer aldım ve şimdi onlar için kitap yazıyorum. Gerçekten benim için büyük bir mutluluk, her şey bir yana onlar bir yana. İlk başta sokak hayvanları için kitap yazacağımı söylediğimde çevremden çok olumlu mesajlar almıştım. İlk kitabımdan elde ettiğim geliri bağışladığımda, girdiğim bu yolun ne kadar doğru olduğunu farkettim.’’

Öte yandan, Diner okuyucularına ikinci bir kitap çıkaracağının da müjdesini verdi. Kitap hakkında herhangi bir bilgi vermeyen başarılı yazar, zamanı geldiğinde sosyal medyadan kitabın içeriği ve yayın tarihi hakkında paylaşım yapacağını belirtti.