Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde Pınarbaşı İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü Gençlik Merkezi Yaz Okulu Kayıtlarına Başladı. Okulların Tatil Olması ile Birlikte Başlayacak Olan Yaz Okulu Hakkında Bilgi Veren Gençlik Kulübü Müdürü Ferhat Yıldız Açıklamalarda Bulundu.

Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “Yaz okulunda Kur’an-ı Kerim, fıkıh,  siyer, ilmihal derslerinin yanı sıra değerler eğitimi setlerimizle öğrencilerimizi geleceğe daha iyi birer birey hazırlıyoruz. Tenis, satranç, mangala, voleybol, futbol, gibi turnuvalar düzenlenecektir. Gezi, piknik, sinema, yüzme gibi sosyal aktivitelerimiz olacaktır. Amacımız; gençleri ve çocukları kötü örnek teşkil eden mekanlar ve arkadaşlardan, kişisel gelişimi açısından zarar verici tüm unsurlardan uzak tutmak, sosyal ve ahlaki gelişimlerine katkıda bulunan mekanlar oluşturmak, onların hoşça vakit geçirip özgüven sahibi olmalarını sağlamaktır. Gençlik kulübümüz SODES projesi kapsamında açılışmış olup 4 yıldır Çarşı Hamamı yanında bulunan kendi binasında hizmet vermektedir.”

Gençlik Kulübü Müdürü Ferhat Yıldız, Pınarbaşı İzcilik, Gençlik ve Spor Kulübü kayıtlarının başladığını açıklarken, kayıtların 10 Haziran tarihinde son bulacağını ifade etti.