Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Tiyatro Topluluğu “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı tiyatro oyunu ile sahne aldı.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Entrikalı Dolap Komedyası adlı tiyatro oyunu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda ilk kez sahnelendi. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı, Ahmet Köseoğlu’nun yönettiği, Ahmet Köseoğlu, Gökhan Kala, Eda Ayaş, Sinan Sümer, Büşra Altuner, Ahmet İnan Duçar, Hilmi Atıç, Selda Özdemir, Osman Çapan, Büşra Külekçiler ve Ali Akpınar’ın rol aldığı Entrikalı Dolap Komedyası tiyatro oyununda NNYÜ Tiyatro Topluluğu’nun ortaya koyduğu performans salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Tiyatro oyununu izlemek için salona gelen davetliler adına Kayseri TEMA ve NNYÜ Genç TEMA Kulübü tarafından hatıra ormanına birer fidan dikilmesi yönünde sosyal sorumluluk projesi de içeren etkinlikte bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, kültür ve sanata katkılarından dolayı Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne teşekkür ederek Tiyatro Topluluğu oyuncularını kutladı ve çiçek verdi.

Öğrencilerini ortaya koydukları başarılı oyun için tebrik eden NNYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi ve Tiyatro Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Onur Gözbaşı ise etkinliğe katkılarından dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’a, TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdülkadir Dağcı’ya, Renkli Tebeşir Kültür Sanat Derneği Başkanı ve Genel Sanat Yönetmeni İbrahim Altuntaş’a teşekkür etti.