Siirt Düş Sanat Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı tiyatro oyunu tiyatroseverlerin beğenisini topladı.
2013 yılında kurulan ve kurulduğu günden beri kendi imkânları ile sahneledikleri oyunlarla Siirtlileri, tiyatro ile buluşturan yine Siirtli gençlerden oluşan Düş Sanat Tiyatro Topluluğu, bu kez Yunus Emre Gümüş'in yazdığı, yönetmenliğini Ulaş Arslan'ın yaptığı "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı yeni oyunlarını sahneledi.
İyilik ve kötülüğün insanda vuku bulan karşıtlıklarını ve bu karşıtlıkları taşıyan karakterlerin bir elbise dolabı etrafında kendi dolaplarını çevirmelerini konu alan oyun Kültür Merkezi'nde sahnelenirken, arlarında Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir ve yüzlerce tiyatro sever tarafından büyük beğeni topladı.
Oyun ardından kısa bir açıklama yapan oyunun yönetmeni ve baş rol oyuncusu Ulaş Aslan, Siirt Düş Sanat Tiyatro Topluluğu olarak son iki yıldır Siirt’te kendi imkanlarıyla tiyatro sanatını Siirtliler ile buluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, önümüzdeki yeni dönemde yeni oyunlar ile tiyatro severlerin karşısına çıkacaklarını ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
Oyun ardından Siirt Belediye Eş Başkanı Belkiza Beştaş Epözdemir oyuncuları ziyaret ederek, oyunda rol alanlara çiçek vererek performanslarından dolayı oyuncuları tebrik etti.