Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizm değerlerini tanıtmak amacıyla yerel türkülere klip çekiyor. İlki Erciyes için çekilen ve sosyal medya üzerinden yayına verilen kliplerin devamında genel şehir tanıtımının yanı sıra tarihi eserler ve doğal güzellikler, yine türküler eşliğinde yansıtılacak.

Alp Arslan, Baha, Bedia Akartürk, Bekir Ünlüataer, Göksel Baktagir ve Yusuf Güney gibi ünlü sanatçıların yanı sıra Kayseri'nin yerel sanatçılarının seslendirdiği Yekte türküsü eşliğinde Erciyes'in tanıtıldığı klipte, dağın görsel güzellikleriyle birlite master plan kapsamında yaptırılan mekanik tesisler, kayak pistleri, konaklama tesisleri ve sosyal tesisler ekrana yansıtılıyor.

Altyazılar eşliğinde teknik bilgilerin de verildiği klip, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve en çok izlenen paylaşımlar arasına girdi.

GESİ BAĞLARI DA VAR, ERKİLET GÜZELİ DE

Büyük beğeni toplayan Erciyes klibinin ardından Gesi Bağları eşliğinde genel Kayseri tanıtımı yapılacak. Ayrıca tarihi eserler için Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır ve doğal güzellikler için de Erkilet Güzeli türkülerine klip çekilecek.