Kayseri Aliye Boydak Koleji, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği Ertuğrul Erkişi konseri ile okul öğrencileri ve velilerin bamteline dokundu.

Kolej tarafından organize edilen konsere veliler büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte sesiyle gönülleri fetheden Ertuğrul Erkişi, çocukların da gözdesi oldu. Aliye Boydak Koleji öğretmen, öğrenci ve velilerin salavatlar eşliğinde katıldığı programda manevi bir hava yaşandı. Programda okul içinde yapılan salavatlar, pano yarışmaları, slayt yarışmaları, 40 hadis ezberleme, hatimler, naat okuma yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Ertuğrul Erkişi'den alarak iki kat mutluluk yaşadı.

Aliye Boydak Koleji Okul Eğitim Yöneticisi Selçuk Başak, Kutlu Doğum için bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu güzel günde toplanan anlamlı kalabalığın değerli olduğunu belirtti. Peygamber Efendimiz (sav) gönüllere girmesi kalplerde yer alması adına bu tür programların gerekliliğine dikkat çeken Başak, daha güzel programlarda bir araya geleceklerinin mesajını verdi.