Dünyaca ünlü grup Europe, Türkiye’de bu sene ilk konserini 54. Uluslararası Bursa Festivali’nde verecek. Tüm dünyada 20 milyondan fazla satan, efsane rock grubu Europe, güçlü performansları ve unutulmaz şarkılarıyla 9 Haziran Salı günü (Yarın) saat 21.15’de Bursa’da konser verecek.

Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı ( BKSTV) tarafından düzenlenen ‘54. Uluslararası Bursa Festivali’, bu yıl dünyaca ünlü efsane rock grubu Europe’u konuk ediyor. The Final Countdown’ şarkısını pop rock marşlarından biri haline getiren, ‘Carrie’, ‘Superstitious’ gibi birbirinden ünlü şarkılarını da yine rock tarihinin ezberlenen hitleri arasına sokan İsveçli ünlü grup, 2003 yılında tekrar bir araya geldiğinden beri, tüm dünyayı coşkuyla karşılanan konserleri ile sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Joey Tempest, John Norum, John Levén, Mic Michaeli ve Ian Haugland’ın üyeleri olduğu, ‘The Final Countdown’, ‘Carrie’ ve ‘Rock The Night’ gibi rock klasikleriyle tanınan Europe, 80’li yıllardan günümüze kadar yayınladığı parçalarının yanı sıra Mart 2015’te çıkardığı ‘War of Kings’ adlı son albümünün şarkılarını da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda seslendirecek.