Bursa Orhangazi Üniversitesi’nde bu yıl 2.Düzenlenen Kültür ve Sanat Festival Fettah Can konserinin ardından sona erdi. Öğrenciler festival boyunca hem eğlendi hem de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında açılan stantlara yardımcı oldu.

Özellikle Kızılay ve Lösev stantlarının yoğun ilgi gördüğü şenliklerde, öğrenciler kök hücre için kan bağışında bulundu. Gün içinde sumo güreşi, golf, rodeo, tırmanma duvarı, şut becerisi, paintball, futbol, halat çekme, karaoke, çuval yarışı gibi oyunlarla vakit geçiren öğrenciler, geçenin ilerleyen saatlerinde de sıra gecesi ve partilerle coştular. Hot Dog (Sosisli Ekmek) yeme yarışması ise izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Üç gün boyunca devam eden festivalin finalinde sanatçı Fettah Can sahne aldı. Binlerce kişinin izlediği konsere üniversite öğrencilerini yanı sıra dışarıdan da bir çok insan katıldı. Kırk yedi farklı ülkeden öğrencinin konseri izlediğine dikkat çeken Bursa Orhangazi Üniversitesi

Rektörü Prof. Dr. Recep İleri, festivalin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Program, düzenlenen oyunlarda ödül kazananların hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.