Polatlı Belediyesi'nin Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği Gece Yolcuları konserinde binlerce genç gönüllerince eğlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen konseri binlerce Polatlılı izledi. Konser arasında gruba çiçek ve Polatlı’nın tarihi değerlerini anlatan çeşitli hediyeler veren Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, düzenledikleri her etkinlikte kendilerine destek veren Başkan Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür etti.

Serpil Öztürk, "Bu gün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimizi Liselerarası Bisiklet Yarışması'yla başladık. Ardından meşalelerimizde gençlik yürüyüşünü binlerce gencimizle ve gönüllü genç insanımızla gerçekleştirdik. Atamıza ve emanetine sahip çıktığımızı gösterdik. Büyük Atatürk, cumhuriyetimizi gençlere emanet etti. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi coşturan, eğlendiren Gece Yolcuları'na ve bize bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.