Özel Konuralp Ortaokulu yazarlık kulübü öğrencileri çıkardıkları ilk şiir kitaplarını aileleri için imzaladı.

Şiirlerinin kitap haline getirilmesi ve baskı yapılmasına çok sevinen öğrenciler, şiirin hayatlarının vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini, yazmaya devam edeceklerini söylediler. Kitabın çıkmasında öğretmenlerinin sürekli teşvik ve yol gösterici olmasının etkisi olduğunu belirten genç şairler, kitabı yazarken bazı zorluklar çektiklerini yanlış yapsalar da kalemleri titrese de hep ardından koştuklarını ifade ettiler. Genç kalemler ümit ediyoruz ki geleceğin ünlü şairleri bizim aramızdan çıkar şeklinde duygularını dile getirdi.

İlk kitaplarını aileleri için imzalayan genç şairler, kitaplarına imza atmanın gururuyla duygu dolu anlar yaşadılar. Okulun fuaye alanında düzenlenen kitaplarının tanıtım programının sonunda aileleriyle birlikte genç şair ve yazarlar Okul Müdürü İsmail Gülen’i ziyaret ederek şiir kitaplarını takdim ettiler.

Yazıların yaratıcı yazarlık egzersizleri ile daha farklı bir ürüne dönüştüreceklerini belirten Okul Müdürü İsmail Gülen, bu güzel eserlerinden dolayı öğrencileri tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca öğrencilerin bu mutlu gününde öğrencileri yalnız bırakmadıkları destekledikleri için programa katılımlarından dolayı velilere teşekkür etti.