Güney Kore’nin önde gelen aktörlerinden Cho İn-sung’un evine izinsiz giren bir Çinli hayranı, evden çıkmayınca olay karakolda son buldu.

Güney Koreli şarkıcı ve aktörlerin tüm dünyada ünlenmesi ile Güney Kore’de sıra dışı olaylar yaşanmaya başlandı. Dünyaca şöhrete kavuşan Koreli ünlüleri görmeyen gelen hayranları, bazen ilginç vakalara imza attı. Emniyetten alınan bilgiye göre, gece 12 gibi evine gelen ünlü aktörlerden Cho İn-sung’un kapısının zili eve girdikten birkaç dakika sonra çalınmaya başladı. Ünlü aktör Cho’nun kapıyı açması ile kapıdaki Çinli hayranının eve girmesi bir oldu. Cho ve ailesi her ne kadar Çinli hayranına evden çıkmasını rica etse de, hayranı bu isteğe direnerek evden çıkmadı. Bunun üzerine Cho polise ihbarda bulundu. Koreli ünlünün evine gelen emniyet yetkilileri, 30 yaşındaki kadın Çinli hayranı göz altına aldı.

Yapılan soruşturmaya göre, Çinli hayranın Cho’nun evinin adresini sosyal medya üzerinden bulduğu öğrenildi. Güney Kore’ye turizm vizesi ile gelen Çinli hayranın tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiği bildirildi.