Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesinin Okur-Yazar Buluşması etkinliği kapsamında okuyucularla yazarları buluşturmaya devam ediyor.

12 Şubat Kurtuluş Bayramına izafeten Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezinde imza etkinliği düzenlendi. Kanla Gelen Madalya adlı kitabını imzalamak için okuyucularıyla bir araya gelen yazar Hacı Ali Özturan Kahramanmaraşlılar tarafından yoğun ilgi gördü.

İmza etkinliğine katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Okur Yazar Buluşması etkinliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Hanefi Mahçiçek, insan ve kültür odaklı çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, şunları söyledi;

“ Onikişubat Belediyesi olarak fiziki çalışmalarımızın yanı sıra en çok ağırlık verdiğimiz insan ve kültür odaklı çalışmalarımız da var. Bu bağlamda da çok ciddi anlamda gayret ve emek gösteriyoruz.Bunlardan bir tanesi “Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor” projesi. Her sene 45 ila 55 bin adet civarında kitap alıyoruz ve kentimizin bütün okullarına dağıtıyoruz. Bu insan odaklı kültür bazında yaptığımız çalışmalar fevkalade önemli ve iyi gidiyor. Bugünde yine kültür alanında Hacı Ali Özturan Beyefendiye rica ederek yazdığımız, Kanla Gelen Madalya adlı kitabımızın tanıtım günündeyiz. Bu vesile ile Piazza yönetimine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Onikişubat Belediyesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Kanla Gelen Madalya adlı kitabın yazarı Hacı Ali Özturan da vatandaşın yoğun ilgisinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.