Haluk Levent'in yayınladığı İzmir Marşı klibiyle büyük bir konferans salonunda orkestra eşliğinde İzmir Marşı'nı söylüyor. Konferans salonundaki koltuklarda ise İzmir'in savunmasında etkili olan kahramanların isimleri yer alıyor.

Haluk Levent'in 'Yarın Çanakkale şehitlerini anıyoruz. Orada savaşmış dedemi anarak bu klibi çektim' sözleriyle twitter'dan paylaştığı video iki gündür çok paylaşılanlar arasında. Öte yandan Haluk Levent, marşı ticari amaçla kullanmış olmamak için özellikle sosyal medya hesabından paylaştığını da belirtti.

Şarkının sonlarına doğru Haluk Levent bir mesaj okuyor ve mesajda "Milli Mücadeleye destek olmak için canı pahasına savaşan Karakol Cemiyeti'nden Yenibahçeli Şükrü'ye, Hamza Grubu'ndan Yüzbaşı Seyfettin'e, Mim Mim Grubu'ndan Topkapılı Mehmet Cambaz'a selam olsun. İmalat-ı Harbiye'den Eyüp Bey'e, Berzenci Grubu'ndan Ahmet Berzenci'ye, Ferhat Grubu'ndan Mustafa İzzet' selam olsun. Kuva'cı kahramanlar; Yahya Kaptan'a Ali Çetinkaya'ya, Şahin Bey'e, Sütçü İmam'a ve Ahmet Hulusi Efendi'ye selam olsun. Kadınlarımız Ayşe Çavuş'a, Halime Çavuş'a, Asker Saime'ye, Melek Hanım'a, Tayyar Rahime'ye, Kara Fatma'ya ve Gördesli Makbule'ye bin selam olsun. Daha önce Çanakkale'de, Conkbayırı'nda, Kemalyeri'nde ve daha sonra Adana'da, Maraş'ta, Sakarya'da, Urfa'da, Afyon'da, Antep'te ve İzmir'in dağlarında Mustafa Kemal'lere selam olsun, selam olsun, selam olsun... " ifadelerini kullanıyor.

Klibin sonunda ise Haluk Levent'in dedesi olan Süleyman oğlu Diyap'a değiniliyor. Yayınlanan bilgilerde şunlar yer alıyor:

"Dedem... Süleyman oğlu Diyap (1893-1963)

Üç kardeşi ile birlikte 14 yıl boyunca Çanakkale, Yemen ve Sakarya'da savaştı. Kardeşlerden Gani, şehit oldu. Diğer kardeş Yunus vücudundaki mermi ile 40 yıl daha yaşadı.

Bu ülke tüm şehit ve gazilerimize minnettar... HALUK LEVENT"