Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki Devlet Hastanesi'nde sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi işbirliği ile öncelikle çocuklara yönelik başlatılan proje tamamlandı. Acil servis girişinde ve çocuk polikliniğinde çocukların kendilerini daha rahat hissetmeleri amacıyla çocukların kahramanı olan bir çok çizgi karakter resmedildi.

Ereli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz beraberinde hastane yöneticisi Operatör Doktor Muharrem Erdem, Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hüseyin Uysal, okulun resim öğretmenleri ve öğrencilerle birlikte yapılan çalışmaları izledi.

Yapılan çalışmaları beğendiğini ve projeye imza atan herkese teşekkür ettiğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, "Devlet hastanesinde yapılan çok değişik ve çok da sevindirici bir uygulama. Bu çalışma özellikle çocukların psikolojisini etkileyecek güzel bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Muharrem Erdem, 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi işbirliği ile öncelikle çocuklara yönelik uyguladıkları projeyi önemsediklerini söylediği konuşmasında, "Çocuklarımızın kendilerini çok rahat bir ortamda hissetmeleri hastane fobisi oluşmaması varsa da yenmesi açısından sosyal sorumluluk projesi kapsamında güzel bir çalışma oldu" dedi.

Hastanede görevli Otelcilik Hizmetleri Müdürü İsmail Koçak ise bir daha ki eğitim öğretim döneminde öğrencileri çocuk servis odalarında özellikle hayvan figürlerinin ağırlıklı olacağı çalışma yağacağını söyledi.

Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hüseyin Uysal da Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan çalışmanın 1 ay da tamamlandığını, bundan sonra da bu tür çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini kaydetti.