Karacabey’de yeni binasında faaliyete geçen Devlet Hastanesi koridorları adeta sanat galerisine döndü. Karacabeyli doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş’in çekmiş olduğu 75 parça fotoğraf, bina içerisindeki koridorlarda sergileniyor. Fotoğrafların sponsorluğunu ise eski belediye başkanı Muhittin Tüydeş üstlendi.

Karacabey Devlet Hastanesi, mayıs ayı itibariyle yeni yerinde hizmete başladı. Yeni hastane koridorlarında sergilenmek üzere eserlerinin tamamını Hastane Başhekim Yardımcısı Nevzat Adıgüzel ile İdari-Mali İşler Müdürü Ender Kaba’ya teslim eden Karacabeyli doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş, uygulamadan dolayı idarecilere teşekkür etti.

Başhekim Yardımcısı Adıgüzel, “Bu uygulama ile hastane koridorlarımızı adeta bir sanat galerisine çevirdik. Üstelik bu çalışmada kullanılan fotoğrafların tamamını Karacabey fotoğraflarından derledik. Toplam 75 eserden oluşan çalışma sayesinde hastalarımız ve yakınları; koridorlarda, asansörlerde ve bekleme salonlarında bu fotoğrafları inceleme imkânı buluyor. Bu çalışmada ben öncelikle eserlerin sponsorluğunu üstlenen Sayın Muhittin Tüydeş’e ve fotoğrafların sahibi Alper Tüydeş’e çok teşekkür ederim.” dedi.

Sergilenen eserler arasında manzara, tarihi yerler, turistik alanlar, köyler, Karacabey sınırları içerisinde çekilmiş yaban hayvanlarının ilginç ve renkli görüntüleri yanı sıra Karacabey’in genel görünümleri yer alıyor. Uygulama ilçe halkı tarafından da beğeni ile karşılandı.