Elazığ’da ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışmasının ödül töreni yapıldı. Çeşitli kategorilerde 4 bin kişinin katıldığı yarışma sonucunda dereceye giren 20 kişiye ödülleri verildi. Yarışma sonucunda 2 kişi umre, 8 kişi tablet, 2 öğrenci bisiklet ve 8 kişi de saat ile ödüllendirildi.

Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde bu yıl 2.’si düzenlenen ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) hayatını konu alan kitapların okunması amacıyla yapılan yarışma sonucunda Elazığ’da derece giren yarışmacılara ödülleri düzenlene törenle verildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okunmasıyla başlayan programda ilahiyatçı yazar Gürol Akci, Peygamber Efendimiz’in (sav) hayatından örnekler veren bir konuşma yaptı.

Yarışmada lise düzeyinde Fatma Karakoyun ve yetişkinler düzeyinde Saadet İnce dereceye girerek umre hediyesi kazandı. Umre hediyesi kazandığı için çok mutlu olduğunu belirten Fatma Karakoyun, ”Umre ödülünü bana nasip ettiği için Yüce Rabbime binlerce kere hamd olsun. Peygamber Efendimiz(sav) binlerce kere salat ve selam olsun. Bu yarışmayı düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Yetişkinler düzeyinde umre hediyesi kazan Saadet İnce de çok mutlu olduğunu ve yarışmayı düzenleyen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.