Artvin Hopa'da ilkokullar arasında düzenlenen masal anlatma yarışması Hüsnü Ciner İlkokulu çok amaçlı salonunda yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Döne ve şube müdürleri ile diğer okul müdürleri ve öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada minik öğrencilerin gösterdiği performans izleyenler tarafından alkışlandı.

İlçe genelindeki diğer okullardan öğrencilerin de katıldığı masal anlatma yarışmasına katılan öğrenciler, birbirinden güzel sunumlarıyla sevilen masalları canlandırdı. Toplam puanlamada ise Hüsnü Ciner İlkokulu ilçe birincisi olarak Artvin'de düzenlenecek il birinciliği yarışmasında hem okulu hem de Hopa'yı temsil etme başarısını yakaladı.

Hopa Hüsnü Ciner İlkokulu Müdürü Hasan Çepni yaptığı değerlendirmede, "Çok anlamlı bir gün yaşadık. Bu anlamlı güne ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Çocuklarımız öğrencilerimiz küçücük yaşta ne kadar marifetli olabileceklerinin bir gösterisini bizlere sundular. Bu yarışmadan öte güzelliklerle dolu bir etkinlik oldu. Sonucunda bir birinci çıkacaktı o da biz olduk ama bizim gönlümüzde yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz birincidir. Ben öğrencimize, öğretmenlerine ve ailesine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum." dedi.