Iğdır’da Özel İbrahim Avcı Koleji anasınıfları arası 'Yap boz şenliği' düzenledi. Bu yıl 2.’si düzenlenen yapboz şenliğine 4-6 yaş gurubu çocuklar katıldı.

İl merkezinde bulunan ana sınıfı öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği şenliğe anne babaların da eşlik etti. Yapboz şenliğin de ailelerde heyecanlı dakikalar yaşadı.

Velilerin salona alınmadığı şenlikte veliler meraklı gözlerle kapı ve pencerelerden yavrularını izleyip yapbozlarını bitirmelerini beklediler. Okul bahçesine konulan dev şişme oyuncaklar ile düzenlenen çeşitli oyunlarla yarışmaya katılan minikler, ayrıca yüz boyama ve çeşitli oyunlarla unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Etkinlikte öğrencilere verilen yapbozları tamamlamaları istenirken, Yap Boz yarışmasında ilk üç dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. İbrahim Avcı Koleji Müdürü Medeni Altan “Bu şenlikte çocuklarımızın; kendilerine güven duyabilmeleri, sosyal ilişkilerde anlayışlı olabilmeleri bilimsel düşünme alışkanlığı kazanabilmelerini ilgi ve yeteneklerini geliştirmelerini amaçladık. Etkinliğimizde değişik faaliyetler düzenleyip öğrencilerin eğlenmelerine zemin hazırladık. Katılan bütün öğrenci ve velilerine, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.