Nevruz tatili dolayısıyla Antalya’da düzenlenen İranlı sanatçıların imza gününde izdiham yaşandı. İranlı sanatçılar Kamran&Hooman kardeşlerin sahneye çıkmasıyla hayranları, AVM'yi ıslıkları ve çığlıkları ile inletti.

İran'da, doğanın uyanışı ve bahar bayramı olarak adlandırılan Nevruz'da resmi tatil olmasını fırsat bilen İranlı turistler, Antalya'ya akın ediyor. Bu kapsamda MarkAntalya AVM, 15 günlük tatil dolayısıyla Antalya'ya gelen İranlı turistleri AVM'ye çekmek için 18 Mart-7 Nisan tarihleri arasında 'Persian Shopping Fest' adı altında alışveriş festivali düzenliyor.

Antalya'ya gelen İranlı turistleri AVM'de bekleyen en büyük sürpriz ise yaptığı müziklerden dolayı ülkelerinde dinleyemedikleri yasaklı sanatçılarla buluşmaları oldu. İranlı turistler birbirinden ünlü bu sanatçılarla imza gününde buluşup fotoğraf çektirme imkânı buldu.

KAMRAN&HOOMAN KARDEŞLER SAHNEYE ÇIKINCA ÇIĞLIKLAR KOPTU

Festival kapsamında Antalya’ya gelen Kamran&Hooman kardeşler, İranlı hayranlarıyla imza gününde buluştu. İranlıların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada kardeş sanatçılar sahneye çıktı. AVM’yi dolduran İranlılar, sanatçılarla fotoğraf çekilmek ve onlara sarılabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

İran’daki bir müzik kanalında Kamran&Hooman’ın Antalya’da imza gününe katılacağını duyduğunu ifade eden Aytak Ranjbar, Türkiye’ye bu birbirinden ünlü sanatçıları görmek için geldiğini kaydetti. Yıllardır bu kardeşlerin konserine gitme hayali olduğunu söyleyen Mona Payehghadr da 16 yıldır ülkesinde göremediği bu sanatçıları Türkiye’de görmenin ayrı bir mutluluk verici olduğunu belirtti.

Türkiye’ye gelecek sanatçıların hepsini çok sevdiğini ifade eden Roshanak Siminpar ise organizasyonu düzenleyen MarkAntalya’ya teşekkür ederek, bu sanatçıları artık ülkelerinde de görebilmek istediklerini vurguladı.

‘EĞLENMEYE GELDİK’

Kendilerine ayrılan bölümde sahneye çıkan Kamran&Hooman kardeşler, İranlı hemşehrilerinin göstermiş olduğu yoğun ilgiden duydukları mutluluğu ifade etti. Hayranlarıyla beraber oldukları için mutlu olduklarını söyleyen kardeş sanatçılar, sevenlerine selamlarını iletti. Kendilerine destek olan herkese şükranlarını sunan kardeşler, MarkAntalya’ya böyle bir organizasyonu yaptıkları için teşekkür etti.

Öte yandan festival kapsamında 28 Mart'ta Arash, 30 Mart'ta ise Sami Beigi Antalya’da AVM’de hayranlarıyla buluşacak.