Oyuncu Şafak Ersözlü, İzmir’in Urla ilçesine taşınmasının ardından her yıl İstanbul’da düzenlenen Sanatta Görünürlük Festivali’ni İzmir’e taşıdı.
Sanata daha fazla insanın dikkatini çekmek ve sanatla toplumu yakınlaştırmak amacıyla her yıl İstanbul’da düzenlenen Sanatta Görünürlük Festivali, bu yıl İzmir’de gerçekleştirilecek. 2-5 Mayıs 2016 tarihleri arasında ücretsiz düzenlenecek etkinlikler, renkli görüntülere sahne olacak. Etkinlikler kapsamında İzmir’de altı mekanda konserler, yazarlık atölyesi, tiyatro oyunları, yaratıcı drama, sanat psikoterapisi, playback tiyatro, hareketli meditasyon gibi toplamda 22 etkinlik gerçekleştirilecek.
Festivali organize eden Şafak Ersözlü, "Amacımız toplum ile sanatı yakınlaştırmanın yanı sıra, popüler kültürden uzak kalmış, toplumun dikkatini çekmemiş, alışıldık ifade biçimlerinden uzak yeni ifade biçimleri arayan sanat dallarının görünürlüğünü de sağlamak. Hazırlanan etkinlikleri televizyonda ya da medyanın herhangi bir organında görmemiz zor. Bu yüzden sanat dostu herkesi festivalimize bekliyoruz" dedi.
Ersözlü, etkinliklere katılmak isteyenlerin isim, soy isim, irtibat numaralarını ve hangi etkinliğe katılmak istediklerini içeren bilgileri [email protected] adresine mail atmalarının yeterli olacağını da sözlerine ekledi.