Bandırma Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında şair Tülay Öter Önder'in şiir kitabı tanıtımı, söyleşi ve imza günü yoğun bir katılım altında gerçekleşti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlik programı kapsamında Bandırma Belediyesi'nin desteğiyle basımı gerçekleşen 'Panormos'un Kardeleni' adlı şiir kitabının tanıtım ve imza günü Belediye Nikah Salonunda düzenlendi.
Şair Tülay Öter Önder, şiir kitabının basımında kendilerine her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya teşekkür etti. Programın ilerleyen bölümlerinde şair Önder, şiirlerini müzik eşliğinde davetlilerle paylaştı. Etkinliğin ardından şair Tülay Öter Önder katılımcılara şiir kitabını imzaladı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili şaire plaket takdim eden Başkan Mirza, Bandırma Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya önem verdiklerini belirterek, bu amaçla birçok etkinlik ve çalışmayı yerine getirdiklerini söyledi. Mirza, "Bandırma'nın yerel yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kültür ve sanat alanında birçok etkinliğe ve faaliyete imza attık. Bu çalışmalar kapsamında kentimizdeki şair, yazar ve ressamlarımıza kendi eserlerini yayınlama desteği sağladık. Bu çalışmaların sonuncusu da değerli şair Tülay Öter Önder'in şiir kitabına verdiğimiz destek oldu. Şairin iki bine yakın şiirlerinden seçerek hazırlanan Panormos'un Kardeleni adlı şiir kitabının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün anlam ve önemine yakıştığını düşündüğüm bir etkinlikle bugün burada tanıtım ve imza gününde yer almaktan da büyük mutluluk duyuyorum." dedi.