Uzun kuyruklar oluşturan okuyucularına "Bukre" adlı son kitabını  imzalayıp birlikte fotoğraf çektiren Tazeoğlu, yeni yazdığı ancak, ismini açıklamadığı kitabının eylül ayında piyasaya çıkacağı müjdesini verdi.

Saatler öncesinden heyecanla beklediler

Dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Kahramanmaraş'a getirmekle kalmayıp, sosyal ve kültürel aktiviteleriyle kent yaşamını renklendiren Piazza'da, Ada Kitap Evi'nin organize ettiği imza gününde, Kahraman Tazeoğlu hayranları etkinlikten saatler önce alışveriş merkezine gelerek heyecanla beklediler. Gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Tazeoğlu, Anadolu kentlerinde okuyucu sayısının arttığını görmekten de çok mutlu olduğunu söyledi.

İnsanlar Artık Okuyor

Anadolu şehirlerinde de kitap okunma alışkanlığının kazanıldığını ve günden düne arttığını belirten Kahraman Tazeoğlu, bu yıl içinde Kahramanmaraş'a ikinci kez geldiğini hatırlatarak, “ İnsanların daha fazla kitap okuduğunu görüyorum. Çünkü her geldiğimde okuyucu kitlesi katlanarak büyüyor. Bunu görmek bir yazar olarak bana mutluluk veriyor. Artık yazarlara gittikleri Anadolu şehirlerinde de ilginin artması hatta batıyı aratmaması, gelecek adına umut vaat ediyor bize." dedi. Yaklaşık 2 saat boyunca okuyucularına kitap imzalayarak sohbet eden ve fotoğraf çektiren Tazeoğlu, kendisini okuyucularıyla buluşturan Ada Kitap ile Piazza'ya teşekkür etti.