Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde verilen kurslara katılan kursiyerlerin hazırladığı eserlerin sergisi açıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen sergi 4 Mayıs 2018 tarihine kadar açık kalacak.

KAMEK kursları bünyesinde Ahşap Boyama ve Rölyef Kurslarına katılan 40 kursiyer, Eylül 2017 tarihinde başlayan kurslarda yaptıkları ürünleri sergiliyorlar.

Serginin açılışında bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran; “Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğümüz bünyesinde devam eden KAMEK kurslarına atkılan kursiyerlerimizin hazırladığı ürünler 3 gün boyunca açık kalacak bu sergide sergileniyor. Ahşap Boyama ve Rölyef Kurslarımıza katılan 40 kursiyerimizin kurs süresi boyunca hazırladığı yaklaşık 300 eser burada sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Bu serginin açılmasında kurs Öğretmenimiz Meral Pekel başta olmak üzere tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor, tüm sanatsever halkımızı sergimizi gezmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kursiyerler tarafından yapılan eserler tek tek incelendi.