Afşin Belediyesi düğün salonunda sahne alan, Hans Christian Andersen'in "Kral Çıplak" eseri, Ünsal Sicilli ve Gökhan Daldık tarafından çocuklar için uyarlandı.
Yönetmenliğini Ünsal Sicilli'nin, müziklerini Caner Açar'ın yaptığı tiyatro minikler tarafından ilgiyle izlendi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, onları tiyatro sanatı ile buluşturmak amacıyla tiyatro ekibini Afşin'e davet ettiklerini söyledi.

Belediye olarak birçok alanda farklı çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini dile getiren Güven, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz günlerde Rabia Parkımızda ilçemizde bulunan rehabilitasyon merkezlerimiz ile down sendromlu çocuklarımıza moral etkinliği düzenleyerek onların farkında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Yine belediyemiz ve Eti Çocuk Tiyatrosu işbirliği ile sergilenen 'Kral Çıplak' isimli oyunu okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimiz ile buluşturduk. Çocuklarımızın keyifle izlediği, mutlu olduğu bu tür etkinlikler artarak devam edecek. Ben Eti Tiyatro Oyun ekibine, öğrencilerimize ve öğretmenlerine şükranlarımı sunuyor, esenlikler diliyorum."

Eti Çocuk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ünsal Sicilli ise 2001'den bu yana Türkiye'nin 81 ilini gezdiklerini, 2 milyona yakın çocuğa ücretsiz olarak tiyatro sergilediklerini belirterek, bu sezon "Kral Çıplak" oyunu ile 120 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.