Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Devlet Tiyatroları tarafından sahneye konan Nuri Pakdil’in Umut isimli oyunu öğrenciler tarafından izlendi.
Tiyatro oyununun ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M.Fetih Yanardağ oyunculara çeşitli hediyeler vererek çiçek takdim etti.
Etkinliğe ilişkin bir açıklama yapan Daire Başkanı Yanardağ: “SODES Projesi kapsamında öğrencilerimizi tiyatro ile buluşturduk. İki gün süren etkinliğimizde toplamda 210 öğrencimizi tiyatroya getirdik. Ankara Devlet Tiyatrosunun kıymetli oyuncuları hemşehrimiz Nuri Pakdil’in Umut isimli oyununu sahnelediler. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.
Kadın ve Aile Şube Müdürlüğümüz bünyesinde SODES kapsamında Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Maraş Oyuncakları Atölyesi projesince öğrencilerimizi sinema ve tiyatro ile buluşturma etkinliklerimiz devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Bey’in direktifleri doğrultusunda sanatsal ve kültürel çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Tiyatro oyununu izlemekten oldukça memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler ise: “Bizi tiyatro ile buluşturarak hoşça vakit geçirmemizi sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve diğer ilgililere çok teşekkür ediyoruz. Bizim için değişik ve güzel bir etkinlik oldu. Başka etkinliklerde de buluşmayı ümit ediyor, herkese bir kere daha teşekkür ediyoruz” dediler.