Andırın ilçesinde Çevre Haftası nedeniyle düzenlenen "Tabiatımı Koruyorum" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş Şubesi, biyolojik çeşitliliğin ve türlerin tanıtılarak korunması çalışmalarında, çocukların bakış açısında farkındalık oluşturmak için ilçede düzenlenen "Tabiatımı Koruyorum" resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

Andırın Kaymakamı Haluk Koç, Şehit Yasin Höbek yatılı bölge ortaokulu salonundaki törende yaptığı konuşmada, tabiatın insanlara kendisiyle ilgili hangi hassasiyetleri taşınmaları gerektiğini en açık dille gösterdiğini söyledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürü Şevket Bozdağ da, Türkiye'nin biyolojik çeşitlilik bakımından dünya ülkelerinin üzerinde bir zenginliğe sahip olduğunu söyledi.

TABİATIMI KORUYORUM YARIŞMASI FOTOĞRAFLARI

Öğrencilere ödülleri Kaymakam Koç, Bozdağ, KSÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Mengenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, Milli Parklar İl Şube Müdürü Hacı Kalınkütük verdi.