Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uğur Işılak konseri gerçekleştirildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen konserde Uğur Işılak hayranlarıyla buluşurken, konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile çok sayıda Uğur Işılak hayranları katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, kısa bir açıklama yapan Işılak, Almanya Parlamentosu’nun aldığı kararı hiçbir şekilde kabul etmediğini ifade ederek: “Bizi ırkçılıklı suçlayanlara sesleniyorum. Biz Türk Milleti olarak hiçbir zaman ırkçı olmadık, olmayız da. Biz ancak ve ancak insan oluruz, insandan yana oluruz. Eğer iddia edildiği gibi ırkçı olsaydık, Almanya Parlamentosunda ki 11 Türk kimliği taşıyan kişiler evet oyu kullanmazlardı. Demek ki neymiş sadece Türk olmakta yetmiyormuş, insan olunacakmış” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel parçaları seslendirerek kulakların pasını silen Uğur Işılak’a Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bir buket çiçek takdim ederek teşekkür etti.