Ticaret Meslek Lisesi mezunları, 50. yıl pilav gününde bir araya geldi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Soma'da yaşanan Maden faciasında hayatını kaybeden işçi ve yakınları için yapılan duayla başladı.

Okul Müdürü Fahrettin Kerim Üstündağ, açılışta yaptığı konuşmada, millet olarak Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin acısını yaşadıklarını belirtti.

Üstündağ, yarım asırlık çınarın dallarına benzettiği mezunlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şu anda ülkemizin değişik bölgelerinde ve kentimizde çeşitli kademelerde görev yapan bürokrat, mali müşavir veya esnaflık yapan tüm mezunlarımızı selamlıyor, aramızda olmak isteyipte gelemeyenlerin ise gönüllerinin yanımızda olduğunu hissediyorum" dedi.

Düzenlenen etkinliğini gelenekselleşmesini dileyen Üstündağ, başta Ahmet Karacan olmak üzere emeği geçin komite üyelerine teşekkür etti.

0 Mart Yerel Seçimlerinde MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Tahir Akgemci'de 40 yıl önce mezun olduğu okulda eski ve yeni mezunlarla bir arada olmanın sevindirici olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından misafirlere ayran ve pilav ikramında bulunulan programda, eski ve yeni mezunlar okudukları sınıfları ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliğe, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Necati Okay, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, İl Müftüsü Muhammet Gevher ve ilgililer katıldı.