Kamu Yönetimi Araştırma Derneğin tarafından her ayın ilk Salı günü gerçekleştirilen seminer etkinlikleri kapsamında bu sefer farklı bir etkinlik gerçekleştirilerek Ankara Bürokrasisinde görev yapan kamu görevlilerine yönelik Şiir Dinletisi Programı tertip edildi.

Şiir Dinletisi Gecesinin açılış konuşmasında Dernek Genel Başkanı Selami DUMAN; “programa iştirak edenlere teşekkür ederek, geleneksel Salı Toplantıları kapsamında Kamu Yönetimi Araştırma Merkezinde birçok etkinlik ve seminerler icra edildiğini ve Şiir Dinletisi Programının farklı, hoş ve çok faydalı bir program olduğunu" söyledi.

Şiir Dinletisi Programını Yöneten Dernek Genel Başkan Yardımcısı Ahmet SANDAL; “Şiir Dinletisi Programında maksat gönüllere hoşnutluk sunmak, yüreklerde güzel bir esinti meydana getirmektir, her şey elimizden uçup gidiyor, hiçbir şey kalmıyor, ne mal, ne mevki, ne de makamlar bakidir, hepsi de uçar gider, yalnızca şu gök kubbede bıraktığımız sadalar bakidir. Öyleyse “şu gök kubbede hoş bir sada bırakalım” diye seslendi.

Kamu Yönetimi Araştırma Derneği Şiir Dinletisi Programında Talip IŞIK, Vedat GÜNEŞ, Durdu GÜNEŞ, Mehmet PEKER, Ahmet SANDAL, Adem KARAFİLİK, Yusuf GÖKDOGAN, Ali NAGAŞ, Ali ÖZKAN, Ali BİNBOĞA ve Nesrin ÖZCAN şiirler okumuştur. İsmi geçen bu şairlerden dördünün Kahramanmaraşlı olması Kahramanmaraş'ın şair memleketi, şair yatağı olduğu tezini bir kez daha güçlendirmiştir. Kahramanmaraşlı Şairlerimiz Ahmet SANDAL, Durdu GÜNEŞ, Yusuf GÖKDOĞAN ve Ali BİNBOĞA Şiir Dinletisi Gecesinde Ankara Bürokrasisinde görev yapan bürokratlara şiirler okumuş ve hoşça vakit geçirmelerine vesile oldular.

Kamu Yönetimi Araştırma Derneğinde düzenlenen Şiir Gecesi sonunda yukarıda isimleri bulunan şairlere ve tüm şiir sever dostlara teşekkür edilmiş ve şiir okuyan şairlere birer Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Şiir Dinletisi Programına katılan Ankara'da çeşitli kamu kurumlarında görev yapan bürokrat ve kamu görevlileri bu tür programların gelecekte de devam etmesi gerektiğini ve bürokrasisinin hengame ve velvelesinden bir an bile uzak kalmanın insan sağlığına fayda sağladığını belirttiler.