Ankara Tomurcuk Derneği tarafından organize edilen işadamları ve bürokratların katılacağı etkinlik 19 Nisan ‘da Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kendi imkanları ile oluşturulan kaynaklarla temin edilen Tekerlekli sandalyeler Kahramanmaraş ve çevre ilçelerde yaşayan 20 engelliyle buluşacak.
Derneklerinin 2014 yılında kurulduğunu, işitme ve diğer engelli gruplar için bir çok sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Tomurcuk Dernek Başkanı Faruk Bilgili şunları söyledi.
“Çok kısa bir zaman önce çıktığımız bu yılın ilk etkinliğini memleketimiz olan Kahramanmaraş’ta gerçekleştirmeye niyet ettik. Amacımız bu sayıyı ve temin edilen sandalyelerin niteliğini arttırmak. Allah’ın izniyle ülkemizde engelliler için ses getirecek Eğitimde, Sağlıkta ve ulaşımda bir çok projeye imza atacağız. Bu vesileyle Haftasonu gerçekleşecek bu etkinliğe tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi. 
Yaşam Koçu Ela Yemşen’in, Tomurcuk derneği başkan yardımcısı ve Sağlık Bakanlığı İletişim Daire Başkanı Cihan Nişancı’nın da katılacağı etkinlikte THM Sanatçısı Neslihan BALTACI ve diğer halk sanatçıları konser verecek.
19 Nisan Pazar günü saat 17:30 da, Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşecek etkinliğe çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.