Kahramanmaraş Lisesi Öğrencileri tarafından sahnelenen ve Edebiyat Öğretmeni İpek Sümen tarafından Turgut Özakman'ın Aynı eserinden uyarlanan Ah Şu Gençler Oyunu Hem güldürdü hem de güldürürken düşündürdü.

Öğrenci ve Aile ilişkilerinin sergilendiği oyun izleyenleri mest etti. Kahramanmaraş Lisesi Müdürü Enver NAMLI oyun sonrası yaptığı açıklamada, “Tüm Öğrencilerimi kutluyorum böyle bir organizasyona imza attıkları için, belki ailelerinden aldıkları harçlıkları Soma'ya gönderecekleri için, tiyatroda görev alarak bizde varız dedikleri için bilhassa mesai arkadaşım öğretmenimiz İpek Hanıma şükranlarımı sunuyorum” dedi. Namlı son olarak “Kahramanmaraş Lisesi öğrencilerinin yaptığı bu örnek davranışı kutluyor, diğer okullara da örnek olacağına inanıyorum” dedi.

Tiyatronun Baş Kahramanı ve yazarı İpek Sümen ise; Bugün burada büyük emekler vererek ortaya koyduğumuz oyunumuza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Biraz acemiliklerimiz oldu elbet ama görev alan tüm arkadaşları kutluyorum” dedi.

Diğer yandan tiyatroda görev alan öğrencilerin yüzlerinde ki kömür karası dikkatlerden kaçmadı.