Karl, Jarl and Thrall hangi toplumda kullanılan bir ünvandır?

Karl, Jarl ve Thrall

Nidvallir'in hikayesi - yaklaşık üç yarı tanrılar. Üç oyun Karl olarak adlandırılmış olsa da, Thrall ological ve Jarl The (bu kronolojik sırayla).

Hikaye, bir zamanlar cüce bir prensesi olan Dolios'dur. Büyükbabası Jagna'nın babası, cüce dilde çekiç anlamına gelen Mjollar adlı güçlü bir cüce kraldı. Mjollarkein en güçlü cüce krallık Mjollarkein'dir. Mjollar'ın başka bir çocuğu yoktu ama Jagna, yani kızının ve kralın üç çocuğu. Her üçü de büyük savaşçılardı, ama mizaçları büyük ölçüde farklıydı. En yaşlı, Karl, bir kraldı ve tüm krallık tarafından şımartıldı. Sonuç olarak, zihni zayıftı ve başkaları tarafından kolayca etkilendi. Bu arada, ortadaki kardeş olan Jarl en güçlü karaktere sahipti, her zaman en agresif olanı olacaktı. Son olarak, en genç Thrall.

Eski Moblar nihayet öldüğünde, Jill en büyük erkek kardeşi değildir. Mezardan hemen sonra asalet, haklılık hakkı tarafından dikte edildiği gibi, kral olmaya başladı. Karl saltanatından pişmanlık duyuyordu, ama asaletin başlaması için fazla zaman gerekmiyordu. Gençliğinde olduğu gibi, Karl zayıf ve güveniyordu, yavaş yavaş krallığın topraklarını kaybediyor ve vergileri düşürüyordu. Jarl, kardeşi en yakın danışman olarak oturduğunda, kralla ekonomik olarak ne yardımcı olabileceğini yaptı, ama daha iyisini yapamadı. Karısının onu asla terk etmeyeceğini düşünmek. Uzun zamandır tereddüt edilmesine rağmen Jarl sonunda karısı tıs birasını kabul etti. Karl boğulmaya ve gaglamaya başladı ve ölmesine rağmen, bir an için bir cüce olarak zehirin içine girmesi gerekiyordu. Ama sonra, Jarl sabrını kaybetti ve fakir kardeşler kalbi boyunca bir hançeri sürdü.

Jarl hızla bir pastayı üzerine koydu. Bu, Karl beer'in karısı, hygnirsdottar olarak bilinen, arsa keşfetti. Özel odalara gitti ve onu suçladı. Jarl öfkeliydi ve bu tür bir bilgi birikiminden kurtulmasına izin veremezdi. Kocasının ölümü. Karl'ın başka çocuğu olmadığı için, Jet ile dolu öldü. Uzun zamandır zulüm saltanatı başladı.

Sert ve zorlu yasaları çiğnemek için demir yumruklu Jarl. Uzun zaman önce hiç duymadım. Jarl hızlı bir şekilde bir arkadaşa sahip olmak için son yaptı. Jurgen ve Billung. Hiç arkadaşı olamazdı. Krallık

Sonunda, bir gün, hizmetçiler Jarl'e kötü haberler getirdi. Kralın en iyi koçlarını çal. Çünkü Jarl, suçlulara hiçbir zaman merhamet etmedi. Karısını yediği için karısını hissetmeye devam etmek istedi. Jarl ve itaatkar soyluluğuyla hizmetkârlar ona hizmetkarları gümüş tepside getirene kadar içti. Kapak kaldırıldığında, Jarl weres kalbi bir atlamayı atladı - tepside oğullarının başları vardı. Çünkü onları asla ortaklara bırakmadı, hizmetçiler yaptı