Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta şehrin tanıtımı için 53 sayfalık kitapçık ve CD bastırdı. Kitap ve CD ile şehrin tarihî ve doğal güzellikleri fotoğraflarla yansıtılıyor.

Kars Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkan Murtaza Karaçanta ve ekibinin gayretli çalışmaları çerçevesinde, yılın büyük bölümünü kar ve kış altında geçiren şehrin tarihi ve mimari dokusunun yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle de ön plana çıktığı bir gerçektir. Bu gerçeklikten hareketle gece, gündüz hizmet aşkıyla çalışan ekip, hizmetlerin yanında halkla bütünleşmesi, sorunlara yakın ve eleştirilere açık olmasıyla da büyük adım attı. Vatandaşların belediyeden beklentilerine anında cevap veren, istek ve talepleri hizmete çeviren ekibimiz önümüzdeki yaz sezonunda da halka layık hizmetleri ayaklarına götürecektir." denildi.

Belediyede ekip ruhunun hakim olduğu ifade edilen açıklamada, bu ekip ruhu ile yapılan görevlendirmelerin aksatılmadan yürütülmekte olduğuna dikat çekilerek, "Herkes kendi sorumluluğu olan bölge ve işlerde Başkan Karaçanta'nın da bilgisi ve direktifleri doğrultusunda hareket etmektedir. Kentin temizliği noktasında oluşturulan vardiyeli ekipler 7/24 saat esasına göre çalışmakta ve bu çalışmaların geri dönüşlerinde de halkımızın memnuniyeti yansımakta. Tüm bunların yanında şehrimizin tanıtımı için de önemli adımlar atılıyor. Bu anlamda son olarak 53 sayfalık tanıtım kitapçığı ve CD'ler de hazırlandı. Şehrimizin tarihi ve mimari dokusunun yanında doğal güzelliklerine de yer verilen bu tanıtım hizmetinde birbirinden güzel fotoğraflar yer almakta. Bu kültür hizmetimizin ileri ki zamanlarda yine devam edeceğini belirtiriz." ifadelerine yer verildi.